Εiμαστε ο Τaσος κι ο Πaνος
και δουλεyουμε σαν ομaδα απo το 2003.

 

Κάθε χρόνος που περνάει μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε με απώτερο σκοπό να αγαπηθούμε. Έχουμε ταξιδέψει σχεδόν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για να καταγράψουμε μοναδικές ιστορίες αυθεντικών ανθρώπων. Πιστεύουμε πως έχουμε μια ευλογημένη δουλειά. Συναντάμε οικογένειες στις πιο χαρούμενες στιγμές τους. Μπορεί να έρχονται από τα πιο απομακρυσμένα σημεία της γης, έρχονται όμως για ένα χαρούμενο γεγονός. Και το καταγράφουμε. Και αποδίδεται μέσα από το φακό μας, μέσα από τη ματιά μας με μια δόση προσωπικής καλλιτεχνικής άποψης.

Κάθε μας ταξίδι είναι και μια πρόκληση. Να ξεπεράσουμε τα όρια μας. Να υπερβούμε τις δυνατότητες μας. Μερικές φορές το πετυχαίνουμε. Μερικές φορές δεν πιστεύουμε οι ίδιοι στα μάτια μας για την επιρροή που μπορεί να έχει μια κινηματογραφικού τύπου αφήγηση σε ένα κοινό που σε κοιτά με δακρυσμένα μάτια χαράς.

Οι ιστορίες μας αφορούν ζευγάρια που ενώνονται, κάνουν οικογένειες και κάπου εκεί, προκύπτει κι ο μπόμπιρας, ή η πριγκίπισσα. Και όταν μας καλούν στη βάπτιση αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή και μας συναρπάζει το γεγονός ότι η σχέση μας συνεχίζεται για χρόνια. Και είμαστε εκεί. Για να αγαπήσουμε όπως αγαπηθήκαμε.

Οι freshvideo, Τάσος και Πάνος